TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Oktatóként nem látod merre tovább? IWIREPs konferencia! 2021.01.20.

Oktatóként nem látod merre tovább? IWIREPs konferencia! 2021.01.20.

2021.01.20-án, 13:00 órától megrendezésre kerül az első IWIREPs Online Fitnesz Szakmai Konferencia! Izgalmas, aktuális témákkal, kiváló szakemberekkel várunk.

Részt vettem a FIBO-n...

Részt vettem a FIBO-n...

Részt vettem a 2018-as FIBO-n. Azt tudom mondani, hogy sok jó élménnyel, tapasztalattal, és reményeim szerint hasznos tudással térek haza Kölnből.

Nagyobb és nemzetközibb: A FIBO folyamatos sikere

Nagyobb és nemzetközibb: A FIBO folyamatos sikere

A FIBO - a rövidítés az egész iparág és a szakma jelenlegi fitness-boomját jelöli -  a világ legnagyobb fitness, wellness és egészségfejlesztési szakkiállítása folytatta sikertörténetét és új rekordokat állított fel a hétvégén: még több kiállító, még több nemzetközi szereplő, és több mint 143 000 látogató.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop