TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

#LetsBEACTIVEathome

#LetsBEACTIVEathome

A #LetsBEACTIVE az Európai Sport Hét (EWOS) és a Nemzetközi Fitnesz nap támogatójaként már egy sikeres, befutott kampány! A kampány fő célja (amellett, hogy a testmozgást népszerűsítse), hogy 2025-ig elérjük a fitnesz létesítmények 80 millió tagsági számát Európában.

A koronavírus (Covid-19) világjárvány azonban óriási hatással volt/van ágazatunkra, hiszen számos fitnesz létesítménynek átmenetileg be kellett zárnia kapuit. Ez a helyzet nyilván nagy kihívás mindenkinek, azonban az üzemeltetők és az oktatók számára lehetőséget nyújt arra, hogy proaktívan kapcsolatba lépjenek fizető vendégeikkel más csatornákon/ médiumokon keresztül.

Számos szolgáltató és személyi edző kínál ingyenes vagy fizetős edzést digitális megoldások segítségével ügyfeleiknek. Ezért az EuropeActive a 2020-as #LetsBEACTIVE kampányt átnevezi a „#LetsBEACTIVE at home” névre, és a hashtagek használatán keresztül szeretné figyelemmel kísérni az otthoni edzés, aktív életmód körülményeit.

Továbbá ezekkel a pozitív üzenetekkel szeretné megmutatni az Európai Bizottságnak és a nemzeti kormányoknak, hogy a hátrányok ellenére a fitnesz- és testmozgási ágazat továbbra is proaktív módon járul hozzá polgáraink egészségéhez

- függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodnak.

Mutasd meg Te is! - #LetsBEACTIVEathome 

A teljes cikk ITT elérhető!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop