TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Kell különbséget tenni a nők illetve a férfiak alakformáló edzésében?

Kell különbséget tenni a nők illetve a férfiak alakformáló edzésében?

Egy férfi edzése más lehet, mint egy nőé, de a fiziológiai rendszerek mindkettőnél pontosan ugyanazok. Sőt, az egyének edzése egyazon nemen belül is különbözhet az adott személy céljai, kondíciója és egyéb fitneszváltozók alapján. 

Az IWI Fitness Science videósorozatban izgalmas kérdésekre keressük a tudományos válaszokat a fitnesz világából. Ebben a részben összehasonlítjuk a női és férfi edzésterveket, a következő részben pedig az izomtömeg növelésről, illetve szálkásításról lesz szó. 

Iratkozz fel YouTube csatornánkra, hogy ne maradj le a folytatásról!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop