TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Oktatóként nem látod merre tovább? IWIREPs konferencia! 2021.01.20.

Oktatóként nem látod merre tovább? IWIREPs konferencia! 2021.01.20.

2021.01.20-án, 13:00 órától megrendezésre kerül az első IWIREPs Online Fitnesz Szakmai Konferencia! Izgalmas, aktuális témákkal, kiváló szakemberekkel várunk.

Egy kis ízelítő:

  • "Változások a magyar lakosság élet- és munkakörülményeiben, kiemelten a fizikai aktivitás és a sportfogyasztási szokások vonatkozásában. A COVID-19 első hulláma során a kijárási korlátozások időszakában készült reprezentatív kutatásnak milyen tanulságai vannak a fitnesz szakemberek számára? Mi várható a mostani időszak után? Előadó: Prof. Dr. Ács Pongrác, kutatásvezető, Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Fizioterápiás és Sporttudományi Intézet, intézetigazgató"
  • "Kihívások a fitnesz szektor előtt 2021-ben. Milyen új képességeket, készségeket, célcsoport felé nyitást kíván meg a COVID alatti és utáni új helyzet? Kerekasztal beszélgetés a téma szakértőivel. "
  • "A fitnesz szakembereket és a fitnesz létesítményeket érintő, a COVID-19 járványügyi korlátozásokból fakadó legfontosabb jogi, gazdasági, szakmai kérdések 2021-ben. Hogyan kezdjük újra? – Kerekasztal beszélgetés a szektor meghívott szakértőivel"
  • "Fitnesz edző képzés aktuális kérdései az OKJ megszűnése után. Mi várható, hígulás és káosz, vagy szakmaiság és prosperálás? Élet az OKJ után. Előadó: Rábai Zita, Felnőttképzési szakértő, intézményvezető"


Ugye Te is velünk tartasz!?😉 Regisztrálj, és vegyél részt ingyenes rendezvényünkön! Az eseményt online streameljük, bármilyen eszközről követheted és kérdéseid megfogalmazására is lehetőséged lesz. A konferenciára regisztráltak között értékes nyereményeket sorsolunk.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop