Szupervíziós workshop fitnesz szakembereknek és társszakmáknak

Szupervíziós workshop fitnesz szakembereknek és társszakmáknak

A képzés az IWIREPs által támogatott.

IWIREPs
Válj kompetens segítővé!
Akár edző vagy, akár gyógytornász, akár jógaoktató, akár egyéni, akár csoportos órákat tartasz, biztosan rengeteget tudsz arról, hogyan kell helyesen edzeni, és ez látszik is Rajtad.

Ismered az izmok latin nevét, eredési pontját, az összes csontot, talán még idegpályát is. Ismered az összes gyakorlat helyes kivitelezését, edzéstervet, eszközt és gépet az edzőteremben, kívülről tudod melyik márkájú fehérjés dobozban 100-ból hány gramm fehérje van.

Amikor viszont edzést tartasz, azt nem a szépen kidolgozott izmaiddal, nem a kitartásoddal, versenyeredményeiddel vagy deadlift rekordoddal tartod, hanem a személyiségeddel. Amit munka közben a legtöbbet csinálsz, az a személyközi kommunikáció. Kommunikálsz kliensekkel, kollégákkal, más szakemberekkel, de akár a takarítószemélyzettel is. Persze néha megmutatod, hogyan kell végezni a gyakorlatot és néha leemeled a ráragadt súlyt a kliensről, de az idő túlnyomó részében a személyiségeddel dolgozol. Ehhez képest sajnos a személyiséged, mint munkaeszköz fejlesztésére fordított idő általában eltörpül a technikai részletekre és elméletekre fordított idő mellett.

Biztosan előfordult már, hogy konfliktusba vagy nehéz helyzetbe keveredtél klienssel, kollégával, nem értetted, pontosan mi történik, mi lenne a jó megoldás, meddig tart a kompetenciád, mi lehet az elfogadható, előremutató reakció. Olyanba is beleszaladhattál már, hogy a kliensek átlépik a határaidat, visszaélnek az időddel, nem tartják be a kereteket, vagy akár Neked nehezedre esik bizonyos típusú emberekkel vagy bizonyos problémákkal dolgozni.

A segítő helyzetnek (merthogy amit csinálsz, az bizony az) megvannak a maga sajátosságai, ami nem csak az edzőkre, hanem pszichológusokra, orvosokra, dietetikusokra egyaránt érvényes. Ezeket a sajátosságokat beszéljük át a csoporttagok által hozott egyéni élményekre vonatkoztatva. A csoport nem „acsarkodó” vagy „ventiláló” csoport, nem az a cél, hogy minél több gőzt eresszünk ki, hanem hogy tematikusan át tudjuk beszélni az élményeket, és a csoport megélheti, hogy nincs egyedül a problémáival, ezek típusosak, valamint megoldásokat is tudunk keresni rá. A pszichológiának megvannak a válaszai ezekre a kérdésekre, ezek a válaszok pedig nagyban megkönnyíthetik a munkád és az eredményességedet is garantáltan növelik.

Tandíj és Kedvezmények

Fizetési feltételek
Ennél a tanfolyamnál részletfizetés nem lehetséges!

IWIREPs kedvezmény
Van sport szakirányú képesítésed? Csatlakozz a kedvezményért, legyél IWIREPs tag! Regisztrálj most: www.iwireps.hu

BEVEZETŐ ÁR IWIREPs TAGOKNAK

54.900 Ft

BEVEZETŐ ÁR

79.900 Ft

TELJES ÁR IWIREPs TAGOKNAK

64.900 Ft

TELJES ÁR

89.900 Ft

Ismerd meg a képzést közelebbről!

Neked ajánljuk képzésünket, ha:

 • szeretnél minél szélesebb populációval dolgozni, megtalálni a közös hangot
 • úgy érzed, nehezen boldogulsz bizonyos kliensekkel, kollégákkal
 • nehezen tartod a kereteket, gyakran tapasztalsz határsértést a kliens részéről
 • általános frusztrációt, szorongást, kiégést tapasztalsz munka során
 • szeretnél hatékonyabb lenni a kommunikációdban
 • úgy érzed, nincs meg a megfelelő egyensúly a magánéleted és a munka között
 • nehezen mondasz "- Nem!"-et
 • kíváncsi vagy mások tapasztalataira és megéléseire, és szeretnéd csoportban megosztani élményeidet

A képzés megkezdésének követelményei:

 • betöltött 18. életév
 • érettségi bizonyítvány másolatának leadása
 • a tandíj befizetése
 • aktív kliens kapcsolatokkal rendelkező, szakmájában aktívan dolgozó közép vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező edző, testnevelőtanár, gyógytornász, rekreáció-szervező, humánkineziológus, manuálterapeuta, medical fitnesz szakértő

A képzés tartalmából:

 • Mi is az a szupervizió? Csoportnormák, keretek, szabályok átbeszélése
 • Személyiség: alapvető különbségek a személyiségünkben és ezek hatása
 • Személyiségbeli különbségek áthidalása szakember és kliens között
 • Kommunikációs stílusok és kommunikációs helyzetek sajátosságai
 • Konfliktuskezelési típusok, ezek helye a munkában
 • Asszertivitás, keretek tartása, kontroll
 • Az agresszió különböző formái és megelőzésének lehetőségei
 • Személyiségzavarok és viselkedéses zavarok, mint a közös munka akadályai
 • Stressz, relaxáció, ennek biológiai alapjai és helye a konfliktusok kezelésében
 • Összegzés, saját élmények, reflexiók

Ismerd meg a képzés szakmai vezetőjét!

Leindler Milán

Leindler Milán

oktató
Elhízás élettana, Medical fitnesz szakértő (MES), Szupervíziós workshop

Ezeket a cikkeket neked ajánljuk!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps