TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Könyvek, amiket érdemes elolvasnod – oktatóink írták

Könyvek, amiket érdemes elolvasnod – oktatóink írták

Az év bármely időszaka tökéletes arra, hogy egy jó könyvvel a kezünkben egy kicsit félrevonuljunk és kifüggesszük magunkra a „Ne zavarj, olvasok!” táblát. Ha a könyvespolcodon a szórakoztató irodalom mellett ugyanúgy megférnek a szakmai és motivációs könyvek, akkor ezeket az olvasmányokat érdemes betáraznod!

Sporttáplálkozás a maximális teljesítményhez - Táplálkozási kézikönyv sportolóknak

Silye Gabriella

Sportolók, olimpikonok, edzők, sportélettani szakértő és sportorvos véleménye a sporttáplálkozás hatékonyságáról, tapasztalatairól. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján megválaszolja a sportolókban felmerülő gyakorlati kérdéseket:

  • a helyes étkezés, edzés előtt és után, verseny előtt, a felkészülési időszak alatt, illetve az edzőtáborban;
  • a teljesítményfokozás és- optimalizálás kérdése;
  • a fáradás késleltetése;
  • a sportsérülés elkerülése;
  • a testsúly csökkentése;
  • a vitamin és ásványi anyagok megfelelő pótlása;
  • a folyadék- és tápanyagszükséglet biztosítása,
  • az izomtömeg növelés;
  • a fogyókúra.

Mintaétrendekkel és receptekkel támogatott, a különböző sportágak szükségleteit külön tárgyaló gyakorlati kézikönyv. A sporttáplálkozás nem csak élsportolóknak szól, hanem mindenkinek, aki rendszeresen sportol, vagy eredményt szeretne elérni az edzéssel.

Újra én - Edzés a várandósság alatt és a szülés után

Góg Anikó

Ez a könyv felér egy "versenyfelkészítéssel" - alapozással, formaidőzítéssel majd regenerációval - életed egyik legnehezebb erőpróbájára: a várandósságra, a szülésre, a gyermekágyi periódusra. De sokkal nemesebb célok érdekében kell rajthoz állnod, mint egy trófea: a gyerekedért, önmagadért, nőiességedért, az életminőségedért, terhelhetőségedért - a mindennapjaidért. Az, hogy jól legyél, legalább annyira a babád érdeke is, mint a tiéd!

Ha aggaszt a kérdés, hogy sportolhatsz-e a terhesség alatt, hogy milyen gyakorlatok lehetnek veszélyesek a magzatra nézve, ha nem tudod, mit tegyél a szülés után, hogy mielőbb formába lendülj, akkor a legjobb helyen keresed a választ. Ebben a kedves, szókimondó, személyes hangvételű könyvben - amely a témát érintő tévhitekről és nehézségekről is őszintén beszél - meg fogod találni.

A várandósság és a szülés csodálatos és természetes folyamatok. De ha abban bízol, hogy a velük járó fizikai problémák (szétnyílt hasizom, gátizomgyengülés, izomegyensúlyi gondok) maguktól megoldódnak, akkor csalódhatsz. Ez a könyv azoknak a nőknek szól, akik az anyaságra testileg is fel akarnak készülni, és vállalják az ezzel járó munkát. Célja segítséget nyújtani a nőknek abban, hogy a várandósság és a gyermekágy alatt is fittek maradhassanak, és megőrizhessék az egészségüket.

Felkeltette a könyv az érdeklődésedet? Itt megvásárohatod!

Aromareneszánsz - Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával

Feller Adrienne, Tobai Ágota

160 megoldás 16 illóolajjal a leggyakoribb panaszokra felnőtteknek és gyerekeknek. Az aromaterápiáról.

Az aromaterápiával való gyógyítás vegyszermentes, szövődmények nélküli természetes módszer, ami több ezer éves tapasztalaton, generációról generációra átadott tudáson alapszik. Ma már kémiailag is bizonyított tény az illóolajok gyógyító ereje.

Az illóolajok használata az egészségmegőrzésben, gyógyításban és a szépségápolásban több ezer éves múltra tekint vissza. Az aromaterápia nem újkeletű természetgyógyászat, hanem a múltból visszatérő, reneszánszát élő alternatív gyógymód.

Az aromaterápia segítségével javíthatunk életminőségünkön, megelőzhetjük vagy gyógyíthatjuk a betegségeket házilag

Életmód ​könyv - Gyakorlatias tanácsok egy életmódterapeuta-orvostól

Dr. Kuklis Eszter

A ​kötet a legújabb kutatások összefoglalása mellett egy gyakorló életmódterapeuta-orvos mindennapi tapasztalatait felhasználva – minden rábeszélő fordulat nélkül – győzi meg az olvasót arról, hogy változtasson rossz szokásain, de legalábbis tudatosítsa, hogy ezt, így nem kellene… – talán ez az első lépés.

A további lépések megtételében is sokat segít a könyv. Nem csak tudnivalókkal, praktikus tanácsokkal vértezi fel elménket, hanem szinte észrevétlenül belénk ülteti az életmód-terapeuta holisztikus személetmódját. No, és ha így nézünk magunkra, szokásainkra, mindennapjainkra…, jaj, mit is látunk?! De senki nem reménytelen és soha nincs késő, ahogy a könyv szerzője is ír a sikeres életmód-változtató pacienseiről.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop