TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Beszélgetés Góg Anikóval az élsport múltjáról az olimpiai világnapon

Beszélgetés Góg Anikóval az élsport múltjáról az olimpiai világnapon

Az edzői lét egyik alapköve, hogy megtaláld azt a küldetéstudatot, ami téged hajt a mozgás szeretetének átadásában.

A választott, használt motivációs minták is ehhez fognak igazodni, s így találhatsz rá a számodra tökéletes ügyfélkörre.

Hallgasd szertettel kollégáink beszélgetését, a mikrofonnál Bacskay Péter, beszélgető társa Góg Anikó.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop