TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Ismerd meg oktatóinkat! - 4. rész

Ismerd meg oktatóinkat! - 4. rész

Ladányi Zoltán több mint 20 éve dolgozik a fitnesziparban. Csoportos óraadóként kezdte majd 10 éven keresztül dolgozott személyi edzőként itthon, és külföldön. 2004 óta az IWI oktatója, 8 éven keresztül szakmai vezetője is volt. A Life fitness Magyarország csapatával 5 éve segít befektetőknek kialakítani a saját edzőtermi koncepciójukat. Küldetésének érzi a Magyar Fitneszipar, azon belül is az edzők fejlődését, sikerességét.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop