TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Az edzés az agy üzemanyaga

Az edzés az agy üzemanyaga

Az agyi plaszticitás és az idegrendszer karbantartása kulcsfontosságú az Alzheimer-kór, öregedés és depresszió előfordulási kockázatának csökkentésében.

A rendszeres testmozgás számos, az öregedéssel összefüggő élettani folyamat lassítását, vagy ezen elváltozások előfordulási kockázatát csökkenti a kutatások szerint.

Videónkban Dr Zopcsák László foglalja össze röviden a vonatkozó kutatási eredményeket.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop