TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

ÉN Fitnesz Alaptanfolyam - Mentoredzővel

ÉN Fitnesz Alaptanfolyam - Mentoredzővel

Az ÉN Fitnesz Alaptanfolyam által kínált szakmai tartalmak elsajátításával és teljesítésével teljes körű betekintést nyerhetsz az egészségtudatos életvezetés szabályaiba, összefüggéseibe.

Ha szeretnél képbe kerülni, és gyakorlott, hiteles forrásból egy helyen megkapni minden alaptudást, ha szeretnéd hatékony tanácsokkal segíteni a környezetedben élőket, de még nem vagy kellően magabiztos abban, hogy ez a pálya igazán neked való lenne-e, ha fontolgatod az edzőség gondolatát, de nem vagy biztos benne, hogy tetszene-e ez a műfaj...

... ezen a képzésen átláthatod a sportszakmai alapokat, melyek birtokában saját életedben is alkalmassá válsz az egészségtudatos életmód bevezetésére!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps