TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Pre- és postnatál tréning - 1. rész

Pre- és postnatál tréning - 1. rész

Bernáth Dóra pre- és postnatál tréner, aki a várandósság alatti, szülés utáni edzés kiváló hazai szakértője, magyarázza el a szétnyílt hasizom kialakulását, jelentőségét, ismérveit, tesztelését, korrekciós gyakorlatait. Fogadjátok szeretettel, használjátok egészséggel!

Tudd, a rectus diastasis nem megfelelő regenerációja, akár szülést követően - évekkel később is - megnehezítheti a nők mindennapi életét és gyakran karöltve jár a stressz inkontinencia, vagy a derékfájdalom tüneteivel! Ugyanakkor ennek nem kellene így lennie. Célzott mozgásprogrammal jelentős javulás érhető el.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop