TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Szálkásító nyári forma - 1. rész

Szálkásító nyári forma - 1. rész

Youtube csatornánkon elérhető videósorozatunkban egy olyan intenzitásfokozó technikákkal tarkított edzésprogramot szeretnénk bemutatni nektek, mely segíthet az áhított nyári forma elérésében. 

Az első részben egy intenzív, szuperszettekből összeállított mell és hátizomzatra ható edzésprogramon fogunk végig kalauzolni benneteket.

Az edzésprogramot a gyakorlatok megnevezésével és a pontos sorozat és ismétlés számokkal megtalálod a videó leírásában.

Videósorozatunk következő részében haladunk tovább az izomcsoportokkal és újabb intenzitásfokozó technikákat ismerhettek meg.

Amennyiben tetszett a tartalom és kíváncsi vagy az edzés program következő részere, lájkold a videónkat, iratkozz fel youtube csatornánkra.

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop