TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Mobilizáló gyakorlatok

Mobilizáló gyakorlatok

Ma egy szuper jó, 10 perces átmozgató edzést hoztunk Nektek!

Teheted a mai edzésed elejére is, de akkor is használhatod ezt a gyakorlatsort, ha egyszerűen nincs több időd a mozgásra!

Csani videóját itt találod! Jó tornázást! :)

 

Csonka Anita az IWI Fitness Instruktor képzés szakágvezetője

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop