TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Építs fel az élsportba ívelő edzői karriert! Interjú Ágó Renátával

Építs fel az élsportba ívelő edzői karriert! Interjú Ágó Renátával

Karády András, iskolánk fitnesz szakmai vezetője beszélget Ágó Renáta szakágvezető oktatónkkal. 

Betekintést nyerhetsz a profik erőnléti edzéseibe, a világversenyekre történő felékszülés folyamataiba, az IWI képzési strutúrájába.
IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop