TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Mi Történik a Globális Fitnesz Iparban?

Mi Történik a Globális Fitnesz Iparban?

Ladányi Zoltán a Life Fitness cég magyarországi divíziójának értékesítési és fejlesztési vezetője, valamint az IWI oktatója 2005 óta. Beszélgetőpartnere Dr. Zopcsák László az IWI alapítója. 

Fitness ipari nyugati trendekről és szemléletmódról beszélgetnek, Zoltán személyes -szakmai- tapasztalatai alapján.

Hallgassátok figyelemmel a beszélgetést és építkezzetek belőle! 

A felvétel 2022 május 27.-én készült.
Ha szeretnél első kézből értesülni a szakmai - piaci hírekről, együtt gondolkodni a szakmáról a kollégákkal, várunk IWIREPs tagjaink közé!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop