TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

A legfontosabb IWI információk - Koronavírus intézkedések 2021

A legfontosabb IWI információk - Koronavírus intézkedések 2021

Cikkünk a rendelkezésünkre álló információk alapján folyamatosan frissül!

2021-03-05:

A Magyar Közlöny 2021. évi 36. számában megjelent koronavírus járvány miatti intézkedések a jelenleg zajló és hamarosan induló képzéseink oktatási menetét nem módosítják, esedékes óráinkat továbbra is távoktatásban szervezzük. A vizsgák halasztásáról az érintetteket tájékoztatni fogjuk.

 

2021-03-04:

Tájékoztatjuk a képzéseinken résztvevőket, vizsgára készülőket és a hamarosan induló tanfolyamainkra jelentkezőket az alábbiakról:

A legújabb, 2021. március 4-én nyilvánosságra hozott, koronavírus járvány miatti intézkedések a jelenleg zajló és hamarosan induló képzéseink menetét nem módosítják, esedékes óráinkat továbbra is távoktatásban szervezzük. Minden órát megtartunk, nem halasztunk vagy szakítunk meg képzéseket, oktatási napokat.

Irodánkban csak ügyeletet tartunk, kérünk, hogy kérdés esetén emailben vagy mobilszámunkon érdeklődj!

Az induló tanfolyamainkra a jelentkezés folyamatos, felkészülten várjuk a leendő résztvevőket! Az élő webinár előadásainkat a korábbi, jelenléti oktatásokon megszokott színvonalon biztosítjuk, és emellett kiváló minőségű, elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmas videós tananyagokkal, írásos jegyzetekkel, segédanyagokkal várunk.

Hamarosan induló szakmai képzéseinkről bővebb információt szerezhetsz 2021. március 6-án, online Karrier- és nyílt napunkon: https://iwi.hu/iwi-karrier-es-nyilt-nap

 

Üdvözlettel,

az IWI csapata

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop