TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

A legfontosabb IWI információk - Koronavírus intézkedések 2020

A legfontosabb IWI információk - Koronavírus intézkedések 2020

Cikkünk a rendelkezésünkre álló információk alapján folyamatosan frissül!

2020-11-21:

Dr. Zopcsák László, iskolánk stratégiai ügyvezetője is felszólal a kialakult helyzettel kapcsolatban: "A kulcs az összefogásban keresendő." 🤝

https://index.hu/belfold/2020/11/21/valoban_jo_dontes_bezarni_az_edzotermeket/

 

2020-11-18:

Szólaljunk fel!

Dr. Zopcsák László interjúja a Karc FM Hangoló c. reggeli műsorában.

 

2020-11-13:

Számunkra Ti vagytok a legfontosabbak! 

Itt olvashatjátok Dr. Zopcsák László, az IWI Nemzetközi Fitnesziskola alapítójának, stratégiai ügyvezetőjének Magyarország Kormányához címzett szakmai állásfoglalását a vírushelyzet szektorunkra gyakorolt hatásáról:

https://iwi.hu/magazin-kategoria/108-interjuk/207-szakmai-allasfoglalas

 

2020-11-10:

Tájékoztatjuk a képzéseinken résztvevőket, vizsgára készülőket és a hamarosan induló tanfolyamainkra jelentkezőket az alábbiakról:

A 2020. nov. 10-én nyilvánosságra hozott, koronavírus járvány miatti intézkedések az edzőtermek bezárása miatt érintik a képzéseink gyakorlati részét, ezért esedékes óráinkat távoktatásban szervezzük. Minden órát megtartunk, nem halasztunk vagy szakítunk meg képzéseket, oktatási napokat.

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola e-learning felülete maximálisan készen áll: az elmúlt fél évben hatalmas erőket koncentráltunk annak érdekében, hogy az élő webinár előadásainkat a korábbi, jelenléti oktatásokon megszokott színvonalon biztosítsuk, és emellett kiváló minőségű, elméleti és gyakorlati oktatásra alkalmas videós tananyagokat, írásos jegyzeteket, segédanyagokat készítettünk el, tutorálással segítettük a résztvevők önálló tanulását. A tavaszi képzéseink résztvevői azóta sikeres OKJ-s vizsgát tettek, sokan közülük folytatják a szakmai továbbképzésüket az IWI-nél. A vizsgaeredmények és a résztvevői visszajelzések azt igazolják, hogy az IWI Nemzetközi Fitnesziskola munkatársai, oktatói a rendkívüli körülmények között is kiemelkedő szakmai minőséget képesek biztosítani.

Mivel az OKJ-s képzések már csak idén év végéig indíthatóak, fontosnak tartottuk és tartjuk továbbra is, hogy aki még a jelenlegi képzési rendszerben szeretne szakmai képesítést szerezni, az megtehesse. Az elméleti órákat már jól begyakorolt élő webinár formájában tartjuk meg, interaktív módon, ahol lehetőség van kérdezni, visszajelzést adni az oktatónak. Ha szükséges, többféle webinár platformon, vagy akár élő stream formájában is meg tudjuk szervezni az előadásokat. Az előadások többsége felvett anyagként is rendelkezésre áll, ami visszanézhető, tanuláshoz is használható. A gyakorlati ismeretanyag elsajátítását pedig részben szintén élő webinár, részben pedig hatalmas terjedelmű gyakorlati videótár segíti.

Amint lehetségessé válik, a gyakorlati óráinkat ismét edzőtermi gyakorlatként fogjuk megtartani, valamint az online gyakorlati órák kiegészítéseként a tavaszihoz hasonlóan utólag szervezünk pót-gyakorlati napokat. A már leszervezett vizsgák időpontjában egyelőre nincs változás, lebonyolításuk rendjében várhatóak változások, ezekről a vizsgázókat időben tájékoztatjuk.

Az induló tanfolyamainkra a jelentkezés folyamatos, felkészülten várjuk a leendő résztvevőket!

A konkrét intézkedéseket tartalmazó kormányrendelet várhatóan 2020. nov. 10-én este jelenik meg, amennyiben ebben olyan döntések szerepelnek, amelyek érintik a képzéseinket, haladéktalanul alkalmazkodunk hozzájuk. Mivel az elkövetkező időszakban - a járványhelyzet alakulásának függvényében – további intézkedések is lehetnek, ezeket figyelemmel kísérjük, a résztvevőinket és a jelentkezőket pedig folyamatosan tájékoztatjuk az aktuális helyzetről.

Az IWI csapata

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop