TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Interjú Pintér Hannával - tapasztalatok az online, intenzív képzésünkről

Interjú Pintér Hannával - tapasztalatok az online, intenzív képzésünkről

Pintér Hanna profi sportoló. Hiába szerette volna már évek óta elkezdeni képzésünket, az időbeosztása miatt sajnos erre nem volt lehetősége. A járvány miatti különleges helyzet és az IWI online távoktatásának bevezetése azonban számára pozitív változást hozott, a hétvégén elkezdte INTENZÍV képzésünket! A tapasztalatairól lentebb olvashatsz!

Miért volt számodra kecsegtető az online tanulás lehetősége az IWI-nél?

Már nagyon rég óta nézegettem a képzéseket, de az egyetem és a sport mellett eddig nem lett volna időm a tanfolyamra. 16 éve versenyszerűen sportolok, ami azt jelenti elég sok edzésem, illetve meccsem van. Ez az utolsó évem az egyetemen, ezzel valamennyivel kevesebb feladatom van... így lehetőségem nyílt arra, hogy én is elvégezhessem a kurzust otthonról.

Mik voltak az elvárásaid a kezdés előtt?

Nagy elvárásaim nem voltak, csupán annyi, hogy ilyen formában is el tudjam sajátítani  a tananyagot. Nem tudtam elképzelni, hogyan is fog zajlani egy ilyen online óra. Előtte nem nagyon volt alkalmam részt venni hasonló órákon. Nagyon izgatottan vártam és reméltem, hogy bírni fogom a tempót.

Mi volt a véleményed az első hétvégéről?

Nagyon jól éreztem magam, élveztem az előadást! Nagyon hasznos volt számomra....az oktató nagyon felkészült volt és olyan érzésem volt, mintha bent ülnék a tanteremben. Tetszett, hogy kisebb "online kvíz játékokkal" rögzítettük az elhangzottakat. Jó volt a hangulat és a mostani karantén helyzetben kifejezetten jó közösségi élmény volt a tanfolyam számomra.

Mit vársz a további oktatási napoktól?

Remélem a többi oktatási nap is hasonlóan fog zajlani, a hétvége óta nagyon várom a következő órákat és továbbra is motivált vagyok! 😊

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola több, mint 2 évtizedes innovatív tevékenységének köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések területén. Cégcsoportunkat az IWI Európa Kft és az IWI Project Kft alkotja, melyek az iwi.hu, iwireps.hu, valamint a webshop.iwi.hu weboldalakat üzemeltetik és tulajdonosai az „International Wellness Institute" márkanévnek is. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps
webshop