TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Pre- és postnatál tréning 5. rész

Pre- és postnatál tréning 5. rész

A szülést követő időszakban előfordulhat, hogy a hasizom átmenetileg szinte teljesen inaktív. Ilyenkort nem a plankkel és haspréssel érdemes kezdeni.

Ismerj meg két rávezető gyakorlatot, melyek a hasizom regenerációjának, azaz az izomkontroll és az izomerő felépítésének első lépései lehetnek még azelőtt, hogy belevágnánk a plank és hasprés gyakorlatokba.

Hogyan építsük vissza az izomerőt? Mikre kell figyelni? Nézd meg videónkat, és kövesed lépésről lépésre a részletes, szakszerű magyarázatot.

Szeretettel, nagy szaktudással várunk továbbképzésünkön: https://iwi.hu/tovabbkepzesek/akkreditalt-workshopok/pre-es-postnatal-trener

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps