TARTSD NAPRAKÉSZEN TUDÁSODAT!

Fitness Trend Magazin

Tesztoszteron fokozás - IWI Fitnesz Science 7. rész

Tesztoszteron fokozás - IWI Fitnesz Science 7. rész

Vidósorozatunk 7. részéből megtudhatod milyen szerpe van a szervezetben a tesztoszteron hormonnak, milyen előnyöket élvezhet a sportoló emlekedett tesztoszteronszint esetén.

Hogyan lehet természetesen fokozni tesztoszteron szintünket? Milyen edzés, milyen táplálkozási szokások segítik termelődését?

Tudj meg többet videónkból, vagy várunk Fitnesz instruktor vagy Sportoktató és testépítő-fitnesz szakág képzésünkön, ha már van szakmai alapképesítésed, akkor Személyi edő képzésünkönk!

Ha nem tudod eldönteni melyik képzés lenne számodra az ideális, töltsd le a képzési tájékoztatókat, vagy keresd ügyfélszolgálatunkat!

IWI Nemzetközi Fitnesziskola - Fitnesz szakmai képzések Budapesten, vidéken és online. Személyi edző, Fitness instruktor, Csoportos Fitness instruktor, Sportoktató, erőnléti és rehabilitációs képzések, NASM tanfolyamok, továbbképzések, akkreditált workshopok. Egyszerű jelentkezés!
Az IWI 20 éves munkájának köszönhetően iskolánk vezető pozíciót tölt be a hazai fitnesz, wellness és sport képzések piacán. Az IWI jóval többet jelent számunkra, mint egy sikeres üzleti vállalkozás! Szlogenünk, a „Szenvedélyből karrier" saját életutunk kifejeződése, melyet igyekszünk átadni a képzéseinkben résztvevőknek is!

Solutions

FACEBOOK

iwireps